Viecha

Members
  • Content Count

    103
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Viecha last won the day on July 18 2013

Viecha had the most liked content!

About Viecha

  • Rank
    Tidak Baru Lagi
  • Birthday 05/02/1987

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    New jersey
  • Interests
    Traveling to europe

Recent Profile Visitors

2,287 profile views
  1. Eke udah kembali ke tanah air... ga suka du NYC, too crowded, banyak org aneh2 juga. Lagian eke stay di jersey back then
  2. Viecha

    Trip to Miami Florida

    Ane baru nyampe di orlandoooo!!! Sayang bukan di miami..abis cuma ada pantai, ga bisa seneng" kalo ke pantai doang Next time aja ke miami
  3. Orlando, August 5th to 8th, anyone?

  4. @nonaJJ and @Jalan2 knows better, i am not. If "they" want, they can ask us here :) feel free to ask :) Sooooo, can we start to introduce our country from the next post?
  5. @Jalan2 tak payah kalau malay pak cik 😓
  6. @Jalan2 @nonaJJ naaahhh..i'm not that good, still have to learn a lot! Btw, who's the "strangers" that we should create this sub forum?
  7. @deffa sounds good, even though i never met strangers here before
  8. Aw..i'm here!!! Wazzaaaapp???
  9. Viecha

    Regional Palembang - Kumpul disini

    nah sapo nian ini oohhhh...sebelom mauk dr arah mano
  10. Viecha

    Regional Palembang - Kumpul disini

    @deffa men di NJ dak banyak, kl di NY ok lah, sometimes ketemu
  11. Viecha

    Regional Palembang - Kumpul disini

    @deffa cuman sikok, kenal dr fb pulok, lom pernah nemuin kwkwkw
  12. Viecha

    Regional Palembang - Kumpul disini

    @deffa katek, adonyo di pensilvania bang
  13. Viecha

    My Dream go to Singapore

    jangan lupa bawa receh buat naik bus n MRT, jangan kayak gw dulu bawa duit gede semua, untung dikasih ama rombongan orang indo kekekkekeekkeek
  14. Viecha

    Regional Palembang - Kumpul disini

    sikak tu mano? wayaaa...aku la amper 2 taon disini tp masih inget tu la