du22wi

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About du22wi

  • Rank
    Baru Bergabung

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jakarta
  • Interests
    Travel!

Contact Methods

  • Website URL
    http://treya.io/
  1. Halo semuanya! Perkenalkan kami dari TREYA, sebuah marketplace untuk opentrips di Indonesia. Bisa dibilang seperti airbnb, tapi daripada platform untuk menawarkan dan mencari akomodasi, kami adalah platform di mana para pengguna bisa menawarkan dan mencari opentrips yang akan datang ke berbagai macam destinasi di Indonesia. Jadi variasi destinasi, harga, dan juga jadwal nya lebih banyak :) Dan khusus di bulan Agustus ini, kami sedang menawarkan diskon 17% untuk trip pertama kamu! Caranya masukkan saja kode "HELLOTREYA" saat kamu memesan perjalanan pertama kamu bersama kami dan kamu akan langsung mendapatkan diskon 17%! *Setiap pengguna hanya dapat menggunakan kode promo ini satu kali saja Langsung saja kunjungi situs kami di http://treya.io/ dan cari trip keinginan kamu! Berikut adalah salah satu contoh trip yang tersedia di TREYA: EXPLORING PAHAWANG ISLAND IDR 470,000/person JADWAL: 25 August - 27 August; 31 August - 2 September; 1 September - 3 September; 8 September - 10 September; 15 September - 17 September; 22 September - 24 September; 29 September - 1 October Highlights Pahawang Island is an island located in the Punduh Padada district, South Lampung. The island is divided namely into two, which are Pahawang Besar Island and Pahawang Kecil Island. Pahawang Island itself keeps a lot of its beauty in tact, with beautiful sceneries, green hills, white sandy beaches, and crystal clear sea water which you can enjoy everyday on this island. It is suitable for you who enjoys snorkling and freediving. The icon of Pahawang Island is the sand plains that arise when the sea water is receding so that it forms a kind of ‘sand street’ that stretches from one island to another island. It’s definitely a view that you don’t want to miss out on! Price Include Ferry tickets from Merak to Bakauheni and return Shuttle car in an air conditioned car from Bakauheni to Dermaga Ketapang and return Boat rental for island hopping for 2 days Homestay 4x meals BBQ Tour leader Local guide Photo documentation throughout the trip and also underwater Price Exclude Transport from location of origin to Pelabuhan Merak Upgrade ferry class ( rate is around IDR 8,000 - 12,000 and directly paid to the ship officer) Snorkeling set rental for 2 days (IDR 80,000, includes goggles and fins) Personal expenses Itinerary 
Day 1

23.00 Assembly in front of Dunkin Donuts at Pelabuhan Merak 23.30-03.30 Hop on the ferry to Pelabuhan Bakauheni

Day 2
 03.30-04.00 Arrive at Bakauheni then rest 04.00-07.00 Journey from Bakauheni to Dermaga Ketapang 07.00-08.00 Arrive at Dermaga Ketapang, breakfast and preparations 08.00-12.30 Snorkeling at Kelagian Kecil Beach and Cukuh Bedil 12.30-14.00 Check-in at the homestay, rest and lunch 14.00-17.30 Explore and snorkeling at Pulau Balak Beach and Tanjung Putus 17.30-19.30 Return to homestay to pray, shower, and rest 19.30-21.00 BBQ dinner and free activity

Day 3

06-00-08.00 Wake up, breakfast and check-out of homestay 08.00-12.00 Explore and snorkeling at Taman Nemo and Pahawang Kecil Island 12.00-13.00 Arrive at Dermaga Ketapang 13.00-14.00 Clean up and lunch (excluded from package) 14.00-16.30 Arrive at Pelabuhan Bakauheuni 16.30-19.30 Ferry from Bakauheuni to Merak 20.00 Arrive at Merak, trip ends. REGISTRASI: Website: http://treya.io/ WA: +6287882553443 Email: hella@treya.io Instagram/Facebook: @treya.io VOYAGING SOON!! ^^
  2. Bagi kalian yang pecinta ramen, dan tidak bisa makan ramen non-halal, ada 1 ramen halal terenak di dunia (menurut saya) yg namanya Ginza Kagari di Tokyo. Saya aja yg makan makanan haram kadang-kadang prefer ramen tori paitan (berkuah ayam) ini dibanding ramen-ramen babi lainnya. Pas pertama kali cobain sup nya pasti kaget sih, kok kuah ramen ayam bisa se-rich dan smooth gini! Dan daging dada ayamnya extra lembut <3 Pokoknya kalo lagi di Tokyo, apalagi di bulan-bulan winter, wajib deh cobain ramen ini!! https://foodsaketokyo.com/2015/07/22/kagari/ https://www.timeout.com/tokyo/restaurants/ginza-kagari
  3. du22wi

    Tempat Makan Terbaik di Singapura

    Buat yg tidak masalah dengan yg non-halal ^^ https://www.misstamchiak.com/88-hong-kong-roast-tyrwhitt/
  4. du22wi

    Halo semuanya! ^^

    Haloo semua! Nama saya Duwi :) Saya dari Jakarta Selatan. Hobi-nya kuliner makanan Indonesia, dan kalo lagi ada rejeki, ke luar negeri juga hehehe Selain itu hobi saya juga di bidang startup/teknologi, soalnya saya kebetulan kerja di sebuah perusahaan startup juga Hope to share and read about all of your traveling experiences!