• 0
bintsarmaulanab

Mohon Penceran 1 ^^

Question

24 answers to this question

  • 0

@ameryudha

sumuhun ieu abdi rencana bade ka bali bulan april,,bade prepare heula kitu kang ti ayeuna...hehehehe ^^

masih milarian agen tour anu mirah+terpecaya+memuaskan kitu kang,,,^^

 

@deffa

hahahaha,,eta pisan,,atos kamri pisan abdi tos ti wita tour di wastu kencana,,sae pisan...kanggo perbandingan wee kang?? ^^

avia tour dmn kang alamatna??

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@bintsarmaulanab hhm upami teu lepat mah asa aya baraya travel di du , trans , cipaganti di soetta sareng cipaganti, tapi teu terang dugi ka bali atawa hanteu ..kanu angkot weh atuh kang :ngakak

 

tah juragan angkot nawaran *tiis* :tersipu

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

eh ..aya juragan samak :ngakak @aRai ..sampurasun , kang Emoticon%20Ngeledek.gif

 

ceu ... omat bayar cicilan samak nu kamari ... rek ngider hese yeuh ari kreditan can di bayar mah :bingung

kempeeeees ceu ... eh rampes maksudna teh :tersipu

 

@choco

bahahahah ieu asa jadi ngariung balarea sunda didie :P

cc @aRai

@bintsarmaulanab

 

ngariung mungpulung paamprok jonghok patepang raray ... silih simbeuh ku kadeudeuh silih simbah ku kaheman ... silih asah silih asuh silih asih jeung silih traktir :45

 

kela ieu mang @bintsarmaulanab na mana yeuh... tos kenging kitu trapelna?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

daripada kanu trepel mah mendingan indit sorangan leuwih bebas ... komo mun sorangan ato ukur duaan mah ... sewa motor diditu leuwih wareg :nyelam kecuali mun rombongan sih... heuehueh

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@aRai hilian deui ku samak na ah :ngakak bilih jadi kontroversi hati
ooh ..ini sebentar lagi jadi bahasa nasional , @FadlanMom :tersipu

mana mana sini @deffa makan karedok leunca dulu :makan

la seuhah-seuhah lata-lata meni lada
la seuhah-seuhah lata-lata meni lada

karedok karedok leunca
karedok karedok cinta
sacoet duaan disilih huapan
janten kabagja .. :tersipu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now